Followers

Friday, November 19, 2010

Alexa Rank Blog ku : Dah cecah bawah 1000,000!

Setelah hampir sebulan saya tukar domain daripada blogspot http://noorafzan.blogspot.com/ kepada domain sendiri http://www.noorafzan.com/ , akhirnya alexa rank blog ini berjaya cecah bawah 1000,000 . Punyalah susah nak turunkan. Daripada awal-awal tukar domain dahulu langsung tak ada dalam rank.
image Google pagerank still N/A. Bilalah mahu naik pangkat ye? Orang kata google pagerank di update setahun sekali? Bila ye? Dulu masa pakai blogspot, pagerank saya dah 3. Tapi dah jadi kenangan
.image dah tinggal kenangan beb.
image takde langsung rank
Ada yang tak tahu ke macam mana nak check alexa ranking dan juga google pagerank blog korang? Sonang sahaja beb,
Kalau nak check alexa ranking just click di SINUN. Korang akan nampak view macam bawah ini. Masukkan url blog korang dalam kotak dan klik button search. Siap!
image
Kalau nak check google pagerank just klik di SINI. Korang akan namapak view macam di bawah ini. Masukkan url blog korang dalam kotak yang border hijau tu dan klik ‘check PR’. Siap!
imageimageimage 
image 

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics