Followers

Friday, November 19, 2010

Ragam : Ayah print gambar kenangan mak di hospital!

Ayah saya predictable. Kalau dia busy kerja, dia akan fokus pada kerja sahaja tanpa pedulikan benda lain. Tapi, kadang-kadang ayah saya ini dia akan buat perkara-perkara yang unexpected tapi benda itu memang boleh buat kita jadi terharu lagi-lagi bila melibatkan mak. Ya, itulah kelebihan ayah. Walaupun dia garang dan nampak macam serius tapi dalam hati tetap ada taman.

Macam masa hari mak keluar daripada hospital, ayah tak balik sekali dengan kami. Katanya nak pergi office ada kerja. Sampai dekat-dekat maghrib baru dia balik. Mak memang dari awal petang dah bising-bising pada kitorang pasal ayah lambat balik. Tapi bila ayah balik sahaja, dia keluarkan 3 keping kertas saiz A4. Gigih dia pergi print gambar-gambar mak di hospital untuk dibuat kenangan.

DSCN7558
gambar-gambar semasa mak di hospital

Masa ayah balik tu ramai tetamu di rumah. Jadi, memang semua tetamu tu dapat tengok gambar mak di wad hospital. haha!

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics