Followers

Monday, November 22, 2010

Maternity Photoshoot my sis : Official Photos

Baru kelmarin kami berphotoshoot, semalam tuan photoghrapher dah upload beberapa keping dalam FB dia. So, seperti yang saya dah janjikan saya akan share beberapa keping di sini. Memang cun lah picture-picture dia.

Mak buyung bersandar di pohon sambil pegang peyut. =)

My sis kata posisi ini yang agak susah sebab rasa macam tak boleh nak tegak badan. Perut besor katakan..

Paling suka gambar ini. Ada kasut si comel! Tapi ada satu lagi gambar yang kutunggu iaitu gambar mereka berdua peluk teddy bear!  Teddy bear tu yang cute sebenarnya..nantilah bila incik Firdaus dah bagi semua gambar sok saya share ok.

Last sekali haruslah kupun nak menepek sama dalam gambar. Dah ikut tema katakan. Tengok tu ku dah gila shawl sekarang! huhu.
Ada sesiapa ke berminat nak photoshoot dengan incik Firdaus ini. Actually dia inipun officemate saya. Senang sahaja nak deal dengan dia. Oklah, korang berminat ke tak berminat ke ku tetap nak share juga. Korang boleh terus ke http://qberphotography.weebly.com/

Dia tak publishkan harga package dia dalam website tu. So, sayapun segan pula nak tanya sebab saya dah book orang lain untuk pakej perkahwinan saya nanti. Semuanya my tunang yang tolnog cari dan pilih. Harapkan saya memang takkan menjadilah sebab dia lebih arif bab-bab photography ini. So, better korang email sahaja dia sendiri ok.

Based on pengalaman sendiri rasanya memang dah cukup murahlah. Sebab my sis punya packagepun RM150 + RM10 for transport sebab kami request di luar KL. Kalau KL tak ada cost transport. Biasanya kalau include album gambar memang harga akan up so pakej yang dia tawarkan ini ( without photo album) memang sesuailah untuk orang yang tak ada budget lebih tapi still nak capture moment tertentu dalam hidup macam my sis inilah. Setakat nak print dan buat album rasanya semua orangpun reti je kan. Yang penting ada gambar yang cun kan!

17 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics