Followers

Wednesday, November 17, 2010

Hari Raya Mode : Selamat Hari Raya AidilAdha to all~

Salam semua..

Semalam agak busy memasak untuk raya. Ingatkan bila mak sakit tak perlulah nak masak ketupat, rendang dan kuah kacang. Makan nasi goreng sudah. Tapi ayah teringin pula nak makan juadah raya. So, balik daripada kerja semalam terus mengerah tenaga di dapur. Pukul 10 malam baru siap segala lauk pauk. Ceh..padahal 2 sahaja lauknya.

So, amacam raya tahun ini? Mesti ramai yang tak balik kampung. Almaklumlah raya jatuh pada hari Rabu. So, nak tarik cutipun susah lagi-lagi bila dah hujing tahun ini Annual Leave dah tak ada (sayala tu). Cuti raya sehari sahajakan. Kepada yang tak balik kampung halaman, itu salah satu pengorbanan anda sempena Raya Korban ini. So, jangan sesedih ok!

Macam biasa tak ada apa yang yang lebih penting di hari ini daripada ucapan Selamat Hari Raya AidilAdha kepada semua. Terima kasih kepada yang meninggalkan jejak di komen entry dan juga di kotak shoutbox. Kalau free nanti saya akan membalas jejak anda semua ok.

17 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics