Followers

Sunday, November 7, 2010

' TIRU GAYA MODEL CONTEST [SIHATIMERAHJAMBU] '

Tadi contest Giveaway Domain daripada Melromeo, sekarang ini pula contest daripada blog SIHATIMERAHJAMBU. Jujur saya katakan ini first time saya kenal dengan blog ini dan kalau tak kerana Naz Si Lelaki Sulit yang tag saya untuk join contest ini sudah tentu saya takkan kenal kan. So, jom terjah apa sebenarnya contest yang dia buat ini.

Oh, ini contest tiru gaya model kah? Aduss, tak ada bakatlah jadi model tapi join jugalah.

Syarat-syaratnya ;
  1. Follow blog beliau. (tak wajib katanya).
  2. Post Entry tentang contest ni bertajuk 'TIRU GAYA MODEL CONTEST [SIHATIMERAHJAMBU] *tajuk laen tak mo ye*.
  3. hanye sekeping je gambar dibenarkan*gambar seorang saje [diri sendiri] ramairamai takmo ye..nanti yang laen terlebey pose lak.
  4. Tag 2 rakan bloggers.
  5. Letak banner contest kat sidebar and entry (banner yang kat atas ni la).
  6. dah siap..sile tinggalkan link kat comment entry contest ini.

TAMBAHAN : *takmo editedit[original picture] watermark dan font saje dibenarkan. Model Half or full body boleh sahaja.

Katanya model half badanpun boleh kan? Haa..inilah gambar yang saya pertaruhkan kali ni. Ini memang confirm gambar saya ok. My tunang yang snap kan. =)


Kena tag 2 orang pula tapi macam tak sempat sahaja untuk mereka join. Tapi sebab dah syarat so saya tag jugalah kan. Ok, model-model yang bertuah ialah;

1. neon
2. syu90


DUE DATE 07/NOV/2010 YE. SO KORANG KENALAH CEPAT. HAHA!

Ok, dah selesai. Klaau tak lengkap tolong roger ye SIHATIMERAHJAMBU.

15 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics