Followers

Sunday, November 21, 2010

Template Blog : Cantik tapi..

Last sekali ku tukar template 19 August 2010. Masa bulan Puasa. Masa itu ku dah puas hati dengan design template. Cantik, kemas dan orang cakappun dah ok dah. Memang masa itu pun ku dah rasa malas nak tukar-tukar template lagi.
Tapi sejak sebulan lepas hati dah rasa berbelah bahagi tambah tolak darab dah dengan template ini sebab HTML coding ku jadi tak berapa betul. Mula-mula ku rasa keciwa sebab tak dapat masukkan button share  ini. Ingatkan bila dah tick di situ akan keluarlah di page tapi hampeh sampai sekarangpun tak ada kemajuan.
template 4
template 3
Saya mahu yang macam Jard punya ini. Menarik tapi ku dapat tengok sahajalah sebab di blog tak dapat nak apply.
template 1
Itu tak apa lagi. Button like FB dah boleh ubat rasa keciwa. Tapikan bila ku try nak buat blockquote ikut petua dan tutorial otai2, tak jadi juga. Hampeh lagi sekali. Entry ku jadi tak best bila tak boleh nak qoute kaler-kaler macam orang lain. Padahal entry menarik itu penting kan untuk trafik trafik. benda inilah buat saya rasa betul-betul frust dengan template sekarang ini. Padahal template ini saya gunakan design blogger juga. Tak faham betullah. Sampai sekarang still rasa terkilan sebab tak berjaya buat quote cun-cun macam Molmolla punya ini.
template 2
p/s : dengan ini saya nak umumkan mungkin dalam masa terdekat ini memang saya akan rombak template ini secara besar-besaran.Tapi tak tahulah bila free nya.adeh~

24 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics