Followers

Saturday, November 13, 2010

Dugaan : Mak masuk hospital part 5

Hari ni memang saya dapat update sakali sahaja. Memang langsung tak sempat nak buat entry lain dah. So hari ni nak update pasal kesihatan mak. Menurut nurse mak punya blood poressure masih tinggi still atas 160/90.. Normal punya 120/80 je tapi mak saya ini blood pressure dia tiba-tiba jadi tinggi. Dia kata sebab tak cukup tidur. Tapi nasib baik kandungan gula dalam darah makin berkurang. Semalam turun kepada 10.2. Kalau penurunan dah sampai ke tahap 7 memang mak sudah boleh discharge la.Tapi blood pressure tu yang buat kami risau.hmm..

Semalam mak tinggal seorang sahaja di wad tu. 3 lain patient lain dah discharge. Kesian mak tidur seorang malam semalam.  Saya tepekkan 5 picture untuk tatapan korang ye.

DSCN7436-1

Abang merangkap supir ku tiap-tipa hari ulang alik dari Puchong ke sini.

DSCN7476-1

Ku tengah melantak nasi goreng yang abangku buat. Sedap woo..Lapar punya pasal semuanya sedap belaka!

DSCN7488-1

Mak sedang dirawat nurse cun. Ehehe..nurse-nurse di sini memang cun melecun kecik molek.

DSCN7497-1

Katil mak. Katil sebelah tu dah lama kosong. Kesian mak tak ada geng borak.

DSCN7504-1

Ayah sedang merenung masa depan.hehe~

Ok, saya autopublish ni. Ini update masa semalam la. 12/11/2010. Sama dengan Hari Ulang Tahun Miss Lolly. Selamat ulang tahun ye awak.

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics