Followers

Sunday, November 14, 2010

Ruang Iklan di noorafzan.com dibuka!

Salam pagi ahad semua ye. Alhamdulillah hari ini kehidupan saya sudah kembali normal. Tidak perlu bergegas ke hospital lagi sebab mak pun dah ada di rumah. Jadi sebagai pemula hari yang baru dan ceria saya nak khabarkan bahawa saya nak buka ruang untuk pengiklanan di blog picisan saya ini. 
Agak-agak ada tak yang berminat untuk tepekkan iklan korang di sini? Saya tak buka banyak. Paling-palingpun 4 ruang sahaja sebagai permulaan. Harga untuk iklan untuk permulaan in ialah RM5/sebulan. Saiz iklan lebar maximum 200 dan tinggi maksimum 125. Sebulan sahajalah dulu. Kalau masih lagi berminat lepas itu boleh sambung lagi. Anda boleh iklankan apa sahaja asalkan ia tak berkaitan dengan benda-benda tak berapa halal. 
Laporan trafik blog ini adalah seperti berikut. Kalau tengok laporan minggu lepas unique visitors blog ini antara 450 hingga 800 sehari. Unique visitors menurun sedikit pada 11/Nov hingga 13/Nov sebab masa itu blog ini agak terbengkalai. Hanya update entry dan tak sempat nak blogwalking.
image
Ini pula laporan trafik minggu sebelumnya. Trafik range antara 500 hingga 800 unique visitors sehari. Pageviews pula mencapai sehingga 7000 seminggu.
image
Untuk laporan trafik bulanan pula unique visitors mencecah 20000 manakala pageviews pula 38000 untuk bulan Oct/Nov
image
Kalau berminat email ke bejangutm@gmail.com ya. Orait, RM5/sebulan rasanya dah cukup murah. Jom2 iklan di sini!

Oh ya terlanjur ada yang bertanya saya letakkan iklan anda di sini (atas kepada follower dan berhampiran header)

15 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics