Followers

Monday, November 15, 2010

Review : Biskut Choc Chip Kak Ina KL

Sabtu baru ini saya ada jumpa Kak Ina KL. Tertunailah hasrat di hatiku ini untuk mendapatkan Choc Chip Cookies Kak Ina yang mabeles itu. Kak Ina bagi siap dengan beg kain yang comel ini supaya senang untuk dibawa kan.
Biskut 1 Lepas itu masuk kereta sahaja on the way nak balik daripada hospital terus ku ngap kukis itu. Tak sempat tunggu sampai rumah. Kebetulan pula masa itu perut memang tengah kosong. Adalah dalam 10 keping biskut tu selamat ditelan. Kakak sayapun rasa juga. Diapun memuji kesedapan biskut ini. Nasib baik masa itu abang tengah drive. Kalau tidak mahu setengah balang habis dia makan. haha!
Sampai di rumah, terus ku sorok biskut ini dalam bilik. Gila keji tapi ye la kalau dah ramai bebenor yang datang ke rumah menziarahi mak yang sakit dengan sebalang sahaja biskut memang tak cukuplah. Tuan rumahpun tak puas makan lagi. Korang jangan ikut perangaiku ini ok. Tujuanku sebenarnya baik iaitu tak nak bagi mak nampak takut dia terliur. Mak kan kena kuarantin.
biskut 4
Tengok itu biskut. Menggiurkan tak rupa bentuknya. Dah macam Famous Amos rasanya. Lama sudah tak makan biskut Famous Amos. Nan ti nak try beli sikitla untuk compare dengan biskut ini. Yang putih-putih itu kacang hazel dan yang coklat-coklat itu pula choc chip. Biskut Kak Ina sedap dan yang penting rangup (rapuh).Tak dapat digambarkan dengan kata-kata keenakannya.
biskut 5
Saya akhiri entry ini dengan sekeping gamabr saya menikmati kukis Kak Ina. Aumm..ada sesiapa nak tak? Kalau mahu bolehlah order pada Kak Ina KL sendiri. haha! Saya kedekut nak share saya punya kukis  sebab sedap sangat!.
Kalau dah habis stok nanti confirm saya order lagi. hehe~

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics