Followers

Saturday, November 6, 2010

GiveAway Domain From MelRomeo.Com

Beberapa minggu lepas saya baru sahaja menang domain daripada Dahliajounal. Dan telahpun pakai domain baru www.noorafzan.com.

Tup tup dapat tag daripada Syu untuk GA Melz yang cukup glamour dan menjadi sifu kepada hampir kebanyakan blogger terkenal termasuk bro Eyriqazz. Sayapun banyak refer tutorial-tutorial beliau juga selama ini.

Kalau ikutkan memang dah berminat mahu join sejak mula Melz umumkan GiveAway Domain From MelRomeo. Walaupun dah ada domain, kalau dapat boleh bagi kepada orang lain kan. Err,nak bagi siapa eh.? haha..macam confirm dapat menang sahaja kan.kuikui!




So, syarat-syaratnya mudah sahaja.

1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Domain From MelRomeo.Com

  • ya, inilah entrynya =)

2. COPY-PASTE sahaja ayat seperti di bawah ini di blog anda. (PASTIKAN LINKBACK KE ENTRY INI)

3. Tag 5 Orang Kawan Bloggers

  • Isikan dalam syarat no 2 di atas terus.

4. Comment Entry ini berserta LINK Entry anda dan Siap!

  • Komenkan permalink entry masing di entry INI
Ok, sekian. Yang kena tag tuwajib join ok. Bukan susah pun. Senang sangat ni kan. hehe~
Lupa pula nak cakap, pemenang akan dikira menggunakan Random.ORG!
dan Tarikh Tutup 30 November 2010! -> banyak masa lagi ni.

9 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics