Followers

Sunday, November 21, 2010

Maternity Photoshoot my sis : Best!

Salam semua..
Mood nak update entry malam ini memang ke laut tapi nak cerita juga. Pagi tadi saya ikut my sis pergi photoshoot sempena mengandung. Sekarang ini orang berphotoshoot sudah tak kira sebab apa dah. Bukan sebab bertunang, berkahwinan atau sambutan ulang tahun sahaja. Masa mengandungpun nak juga bergambar.

Pakej photoshoot inipun officemate saya yang buat. Dia photographer sambilan. Dia ada emailkan pakej ini akhir bulan 10. RM1XX untuk 1 jam photoshoot. Unlimited shoots akan di burn dalam DVD including 20 keping( kot? sebab lupa) gambar edited.

Oleh kerana kena start photoshoot pukul 8 pagi maka hari sabtu yang indah ini gigihlah bangun awal pagi dan terus pergi fetch dia dan husband. Awal-awal lagi sudah sound suruh pakai kaler pepel sebagai tema. Pukul 7.40 gerak daripada rumah dia ke destinasi photoshoot di Taman Cyberjaya. Berdesup abang ipar drive dan kami sampai sana 5 minit sebelum pukul 8.00.Fuhh..lega tapi ada insiden yang menyebabkan kami terpaksa rush dan photoshoot start lewat 10 minit daripada plan asal. Nantilah saya cerita apa insidennya.huhu~

Woops, saya sharekan sikitlah gambar-gambar yang saya shoot. Nak tunggu official photographer punya gambar memang makan hari lah kan. So, saya share dulu sikit daripada lensa buruk saya itu.

beromantik dicelah-celah pokok!

itu dia photographer tunjuk ajar cara nak bergaya!
Oklah, itu sahaja nak update kali ini. Nanti kalau gambar official dah siap saya tunjuk di sini. Siap dengan link macam mana nak contact photographer tu. Manalah tahu ada yang berminat. Memang murah dan berbaloi-baloi. Ramai dah officemates saya hire dia untuk family and babies photoshoot. Maternity photoshoot ni first time dia buat! Kira my sis jadi first customer dialah for maternity.

Yang penting my sis pun puas hati tadi. Sekarang nak tunggu hasil sahajalah. =)

p/s : cantik tahu Taman Cyberjaya ini. Bunga Teratai di tasikpun bersepah-sepah banyaknya!

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics