Followers

Monday, November 15, 2010

Cubaan pakai Shawl dengan Inner Cotton!

Saya tahu saya dah ketinggalan bab-bab fesyen bertudung ini. Orang lian dah naik jet, saya still jalan kaki. Bukan tak nak cuba fesyen baru tapi bab2 shawl ini saya agak failed la. Lagipun rasa macam tak lekat sahaja di kepala. Tapi, hasil pengaruh Lyana Hashim yang comel je bila pakai shawl sama Inner Cotton, sayapun belilah 4 helai Inner Cotton. 3 helai Inner Cotton Biasa dan 1 helai Inner Cotton Awning. Dan, Khamis baru  ini parcelpun sampai. Yeah, bolehlah kucuba pakai shawl.
DSC01954
Inilah hasil beli belah saya secara online. Yang warna putih itu sahaja yang ada awning. Yang lain tu biasa.
DSCN7560
Ini cubaan memakai shawl dengan Inner Cotton Biasa. MACam pelik sahaja rasa bila pakai macam ini. Harga sehelai RM5.
inner cotton biasa 1
Ini pula hasil cubaan memakai shawl bersama Inner Cotton Awning. Harga sehelai RM12.
DSCN7569
Suka yang ada awning sebab tak adalah muka eden ini nampak bulat sangat kan. hehe. Tapi eden beli satu sahaja inner jenis ini. So, lepas ini nak beli inner sama pashmina lah. Mesti best bila pakai kan. Kalau boleh nak cari fabrik yang tebal dan tak jarang tapi shawl yang saya ada sekarang ini semuanya macam jarang sahaja. Itu yang setakat ‘cubaan’ sahaja belum lepas tahap ‘jayaan’ lagi.
Mana saya beli Inner Cotton yang macam best ini? Saya beli di SINI. Terjah-terjahlah kalau korang suka.
p/s : kejap-kejap bahasakan diri eden, kejap kang saya..pening kepalaku.

p/s : sorry lupa nak letak link. Link sudah di letak ok! sila terjah segera.

16 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics