Followers

Monday, November 8, 2010

CONTEST- MISS LOLLY'S | BIRTHDAY

Sempena besday beliau yang ke 23 yang bakal tiba tak berapa hari sahaja lagi, beliau nak buat contest. Tua ke sis? Ai lagi tua you..dah 25 tahun.

Inilah dia si bertuah bakal besday girl yang saya cakap itu. Miss Lolly yang comel lotey aum aum gitu. Korang nak join juga ke? Klik sahaja pada banner bawah ini untuk maklumat lanjut ok!

Ini dia ha syarat-syaratnya(copy paste sudah..):
1) haruslah buat entri kat belog korang dengan tajuk *CONTEST- MISS LOLLY'S | BIRTHDAY* – SUDAH!
2) dalam entri tu korang haruslah wish-wish-wish ikut suka koranglah kan tak kisahlah nak buat macam karangan ke macam rumusan ke dalam bentuk video ke gambar ke asalkan ia nampak menarik bagi aku. ada paham? –SUDAH!
3) dan kalau korang diberi rm100 untuk bagi gift kat aku, korang nak hadiakan aku ape? sila bayangkan ngeh ngeh ngeh. hadiah tu mesti logiklah kan takkan dengan rm100 korang nak hadiakan aku blekberry kaaaaaaaan. tapi kalau nak bagi betul2 ape salahnya kan aii terima dengan hati terbuka je la nyah lalalala.-SUDAH!
4) pastekan link entri tu kat ruangan komen. boleh jugak alertkan aku kat twitter atau kat facebook. –SUDAH!
5) terbuka kepada semua. menjadi follower atau tak bukanlah satu bonus oke, asal berminat sudah. –RASA DAH FOLLOW!

TARIKH TUTUP: 12 November 2010 jam 11.59 p.m :)

Kemain lagi sampai. Itu yang fikir sampai berhari-hari untuk siapkan entry contest ini.

Ku nak ucapkan Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran Miss Lolly ke dunia yang indah permai ini kali ke 23. Uhh..muda lagi Miss Lolly kita ini rupanya. Ku doakan kamu akan terus succes sentiasa, dapat bertemu Prince Charmingnya dan mendapat kerja yang best-best. Ke Miss Lolly nak kerja di kedai daddy sahaja sebagai kerjaya tetapmu?

Untuk meniupkan semangat Miss Lolly, ku dah fikir nak bagi hadiah hari jadi berbentuk jaket style Yuna yang sesuai sangat untuk dipakai sama ada untuk pergi dating(erkk...!) atau untuk pergi mana-mana lah. Pakai sahaja dengan tshirt, blaus atau dress labuh dah cukup cun dah. Tudung nak pakai macam Yunapun boleh juga. Jaket ni harganya antaraRM80-RM100 boleh dapat tapi memang cunlah kalau Miss Lolly pakai. Lagipun sekarang ini kan demam fesyen Yuna. cikEpal pun suka gaya Yuna ini kan siap tiru lagik. haha!

http://i83.servimg.com/u/f83/12/83/18/86/01393910.jpg

Ok, dah cukup syarat.
Terima kasih Miss Lolly sebab invite saya join contest mu ini =)


17 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics