Followers

Friday, November 19, 2010

Sinopsis Drama KARMA SALINA - Lakonan mantap Adi Putra, Aaron Aziz, Sharifah Amani dll malam sabtu ini!


Tengahari tadi nampak tweet Erma Fatima pasal drama KARMA SALINA.
Korang tengoklah barisan pelakon dia hebat-hebat belaka tu. Harap-harap malam sabtu tu ku berkelapanganlah untuk tengok. Suka Aaaron Aziz woo...=)
Drama ini sempena AidilAdha. 

Sinopsis Drama Erma Fatima yang saya cilok daripada http://www.gua.com.my/

Karma Salina, Sabtu, 20 November, 10.00mlm (Cerekarama)
Rakyat Malaysia tidak berpuas hati dengan hukuman yang dijatuhkan kepada Salina termasuklah Nora Asyikin, peguam yang menerajui Biro Tata Syariah. Nora Asyikin tekad untuk memperjuangkan nasib wanita mengikut hukuman Allah. Ketika Nora mengunjungi keluarga Salina, Intan datang dan menyerahkan surat yang diberikan Salina sebelum dia dijatuhkan hukuman. Barulah mereka mengetahui Salina sebenarnya redha dengan hukuman itu lantaran rasa berdosanya terhadap ibu bapanya, cintanya yang mendalam terhadap Afkar hingga mengizinkan dirinya dianiya oleh suaminya dan menjadi pembunuh. Nora Asyikin tetap membela kematian Salina dan akhirnya masyarakat mula memahami mengapa Salina mati di tali gantung dan betapa mulianya pengorbanan Salina.

Actually, drama TV3 sekarang banyak yang makin berkualiti kan. Memang tak rugilah tengok. Betterlah daripada Filem yang tengah hangit di panggung sekarang ni. Yang producer dia target RM40 Juta tu.
Entah apalah result dia nanti ye. Dengarnya pula nak panggil Pamela Anderson berlakon 2nd filem. Bukan sekadar omong kosong rupanya. Semalam dengar radio ERA, dR tu cakap dah ada 'perbincangan' dengan pihak Pamela. Wooot, kalau Pamela berlakon dalam filem dR tu korang rasa mampu tak catat jualan tiket Juta-Juta? Jawab di ruang komen ok?

p/s :Saya suka baca komen Mr K pasal filem 2 Alam..Korang pergi baca tengok.
p/s : Korang nampak tak tab ChurpChurp sebelah twitter eden tu? ahaa..baru berjinak-jinak merpati join tu. Sila ramai-ramaikan geng ku dengan follow TWITTER SAYA ok.

7 comments:

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics