Followers

Wednesday, August 18, 2010

Buka Puasa with Nuffnang Session 2010 : Sesi Lepas Makan

Oleh kerana agak busy sekarang ini.
Jadi sayapun buat quick post la ye dengan hanya menayangkan gambar-gambar yang saya snap sebaik sahaja buka puasa aktiviti berakhir.
Kira macam sesi bersantailah sambil borak-borak, sambil tanya-tanya tips.
haaa..tips tu yang memang dok tunggu dari mula majlis lagi .kuikui~

Gambar memang ada banyak cerita.
Tengok sahajalah gamabr bawah ini.
Macam-macam perangai pelik dapat dilihat.
Norfa bertudung pink tu agak pelik lak cara dukung baby sumi tuh.
err..
Izad punya mata nampak scary kan.
huhu~
Sumi tengah hirup apa ntah tu.

Dari kiri Redmummy, Robb dan Rina.
Apa yang cuba dilakukan oleh Robb tu ye?
Macam gaya mandikan anak sahaja.
haha~
Kupun tak melepaskan peluang bergambar dengan mereka.
=)

Izad tak habis-habis dengan hensetnya.
Malu nak beramah mesra sebab katanya ini first time dia join event nuffnang.
Semuanya sibuk berbual-bual masa ini.
Meriah tak?
Mestilah meriah kan... kan.kan..

Lagi..
Gambar meriah..
=)
Aimi dengan Jard.
Tengah nak tulis url blog dalam buku Rizal.
Student kan haruslah ada buku.

Ini bakal bapa mithali ni.
Anakperak ke hulu ke hilir kendong anak cikpuan Sumi kita.

Apa yang Jai dok tunjuk tu sampai si baby pun sanggup pusing kepala nak tengok juga?
Rupanya dia tengah pegang kamera daaa...
Semangat si kecil nak masuk dalam kamera Jai juga.

Yang baju hijau biru tu Rizal.
Dan yang baju putih tu pula FaizalPejay.

Candid ni sebab tak ready langsung.
Tapi kenapa saya saja yang pandang kamera ye?
entah!
Ni baru bah ready.
Kelihatan anakperak nun jauh dibelakang dengan trademark peace!
Last sekali haruslah letak gambar beramai-ramai kan?
Ada sesiapa yang tercicir ke dalam gambar ini?
Anak Sumi pun ceria je pandang kamera.
Pandainyeeee....~
Ini antara url blog nuffnangers yang menjayakan Buka Puasa bersama Nuffnang ini.
Jengah-jengahlah blog-blog mereka ini ye?

Amacam, meriah tak meriahlah event ini kan.
Mesti ada yang nak join next year kan?
Nuffnang akan buat lagi kan?
Ermm..ikut plan nuffnang nak buat open house tapi semua itu baru planning.
Belum ada kata putus.
So, sentiasalah check nuffnang blog untuk tahu updates.
Untung-untung dapat join nanti kan.

Update :
  1. Minta maaf kalau saya tak jengah rumah kawan2 hari ini sebab saya demam. Oleh kerana sayangkan puasa, saya terpaksa korbankan blog.Tak larat kena rehat je..
  2. Saya punya header ada problem la pula. So, saya delete dulu daa..adui~ prob macam gini da..tetiba jadi kecil.

22 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics