Followers

Tuesday, August 31, 2010

Bulan Puasa : Jalan-jalan shopping raya? Part 2

Dalam tak membeli itu, tiba-tiba rezeki mencurah.
Tunang dapat bonus raya.
So, dia kata nak belanja saya beli baju raya.
Alhamdulillah =)

Kami plan ke KL semalam.
err..sebab itulah semalam saya senyap sahaja.
Sebab sepanjang hari keluar shopping.
Last2, saya grab satu handbag sembonia di SOGO.
Tengah ada SALES tu.
Tapi baju yang berkenan di hati memang tak jumpa.
So, sudahnya dia bagi saya cash untuk beli sendiri.
ehehe~
Dan hari ini saya sudahpun beli.
Memang ngam2 dengan cash yang dia beri itu.
Ada balance RM0.10 sahaja.
So, tahun ini ada baju rayalah kan.
Yippie! (baju free haruslah suka..ahaha~)

Nanti-nantilah saya tunjuk

11 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics