Followers

Tuesday, August 17, 2010

Super Do0per Lucky Draw : Tagged by Syira

Hari ini baru ada chances nak belek-belek shoutbox.
Minta maaf kepada yang tinggal jejak di situ tapi saya tak terjah.
Bukan tak mahu tapi memang agak busy..
Hari cuti sabtu ahad memang full dengan kerja lain plus rancangan TV pun agak menarik hari hujung mingggu.
So, hari ni sahajalah berpeluang.
Tengok-tengok ada pula dapat tag berbentuk Lucky Draw daripada Syira.

Pemilik blog yang buat Lucky Draw ini memang kreatif sebab dia minta tag 5 orang.
Strategi yang baguslah tapi masalahnya saya nak tag siapa ye?
huhu~

Tak apalah.
Saya cuba selesaikan tag ini secepat mungkin sebab tag ini ada due date kan.
orait..

Ada 5 syarat kena dipenuhi;

1. Anda ahli geng bas pink(just click on the follow button, that easy!).

-> syarat dah dipenuhi. Sila check ye =)

2. Buat satu special entri tentang Lucky Draw nih dan perlu link terus ke entri ini dan Tag 5 orang rakan anda. The more the merrier!

-> Saya pilih yang mula2 comment entry INI saya lah kan,
-> yang perempuan sahaja kot.
-> Wajib buat juga ok. ahaha~

1) Salmia

2) Nadd

3) alinac lover

4) s.o.f.i.a

5) lionteen

3. Letakkan 2 banner di bawah di sidebar blog anda dan linkkan terus ke entri ini dan sayangbabyibu.net

Super Dooper Kawaii Mommy & Lil' Ones

Sayang Baby Ibu

-> Sudah settle..tapi letak di bawah main post bulehkah?

5. Tinggalkan url entri Lucky Draw di ruangan komen entri ini sahaja.

Beres, selepas entry ini published.

6. Lucky Draw ini akan bermula dari sekarang sehingga 31 Ogos 2010.

-> Sempat. Semoga manusia2 yang ku tag nanti pun sempatlah ye.

Prize?


10 orang bertuah akan mendapat hadiah chumel ini.






Cantiklah hadiahnya.
mesti mahu punya kan.
hehe~

Orait, kepada yang nak join bolehlah ke SINI ye.

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics