Followers

Thursday, August 5, 2010

Koceh Pasal Nor Azita Osman hina Negeri Johor

Pagi ini baca blog entry MOFASAD pasal ada orang hina Negeri Johor di FB.
Baca sahajalah wall page dia ini.
Dah lama benda ini. Tarikh pun 14 July.
Tapi baru sekarang ini kecoh.

Sayanglah sebab muka cantik.
Macam lemah lembut tapi bahasa dia agak keterlaluan.
Dia tak tahu ke FB tu satu dunia boleh baca.
Rakyat Johor sudah tentulah akan sentap baca penghinaan beliau tu.
Masalahnya hanya kerana Famous Amos tak ada di JB.
Sikit punya hal sahajapun.
haiihhh..

Saya try search nama perempuan itu di FB, yang keluar page di bawah ini;
Kalau nak tengok boleh lah search sendiri ye.
berbakul sumpah seranah orang Johor terhadap kakak tu.

Bak kata orang.
Terlajak perahu boleh diundur, tapi terlajak tulis kat wall FB buruk akibatnya.
Saya rasa dia kakak itu telah tukar nama kat FB dia ataupun dia delete dan buat account baru sebab terkejut menerima populariti melampau.

33 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics