Followers

Thursday, August 12, 2010

Contest Happy Moment

Pagi semalam lepas sahur, kubuka PC check2 shoutbox.
MyMy tinggal jejak bagitahu ada tag untuk saya.
Teruslah saya terjah blog beliau.
Waahh..tag ni special sebab 2 in 1 iaitu tag yang merupakan contest.
So, sayapun terus rasa teruja nak join.
Bukan sebab hadiah ke apa tapi sebab tajuk giveaway daa..
Lagi pula ada orang yang sudi tag, apa salahnya kan kalau kita support.
=)



Tuan pemilik Giveaway ini namanya Ayuni..
Klik SINI kalau rasa macam nak join.
haha~

Syarat2 dia mudah sahaja.
Kena jadi follower -> sudah..
Kena buat entry dengan masukkan banner + gambar dipertaruhkan -> sudah..
Tag 2 orang kawan ->sudah..
Tinggal link entry contest anda pertaruhkan di comment box kat atas tadi. -> sudah..

Gambar yang kupertaruhkan ialah.
jeng jeng jeng..


Masa ini tak tahu apa yang happy sangat masa borak-borak di Pulau Kapas.
Rasanya sebab kawan kami yang paling kanan dalam gambar ni buat cerita lawak serius.
Sebab itu muka dia sahaja yang serius, muka kami semua tengah gelak ketawa.
Ngeh2.

2 mangsa tag contest ini ialah;

1) cikmin
2) kakngah

Orait, harap penyertaan saya diterima.

p/s: lama gila tak join contest.huhu~

4 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics