Followers

Wednesday, August 18, 2010

Award Tag ke 5 June : Blogwalking Award

Salam sejahtera.
Award ini sudah lama saya terima daripada Dila is Azie.
Bulan June lepas tetapi oleh kerana tak tahu nak tag siapa maka saya delay sampailah hari ni.
Itupun nasiblah siapa yang kena tag itu kan.

Blogwalking ialah satu cara yang efektif untuk memperkenalkan blog kita kepada blogger- blogger lain.
Dan satu kaedah yang senang untuk meningkatkan trafik blog kita tapi paling mengambil masa sebab kena jalan-jalan ke banyak blog kan.
Saya tak sure pula siapa yang create Award ini.
Tapi ini satu penghargaan lah kepada blogger-blogger yang gigih blogwalking.
Saya? blogwalking juga tapi tak sekerap dahulu.
Dan tumpuan hanya kepada bloglist, blog post comment dan juga shoutbox.
huhu~

So, inilah dia award yang diwarwarkan.
Walaupun blogwalking tak guna kaki tapi term 'walking' tu kena dengan simbol 'kaki' dalam award ini.


Untuk layak terima award ini ada syarat-sayaratnya.
6 syarat dibawah mesti dipenuhi sebelum award ini disemat di blog.
layankan apa syarat-syaratnya ye.

1. Apa yang bermain di fikiran you all sekarang?

Nak setelkan award ini sahaja.


2. Apakah nama samaran you all.

Afzan, NoorAfzan, Zan


3. Berikan 3 orang yang paling kamu sayang.

Family
Kawan-kawan
My F


4. panggilan untuk si dia.

awak je..
haha~


5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa.

huhu..apa ye?
Saya impikan henset yang boleh wifi dan
boleh ambil gambar plus video je =)



6. Blog mana yang you all suka visit?

blog yang saya suka ialah blog yang ada dalam list di sidebar.
=)


7. Tag kan 15 blogger you all..

kuambil secara drastik terus daripada shoutbox..
Nasiblah siapa yang terkena ye.

Faarihin
PencariCinta
Syu90
Kaizen
Aishahumairah
Dahlia
iktiraf
Mario
Afiq
wunnyy
etuza
reloading
fid
budakbaik
syira


p/s : terima kasih kepada Dila is Azie

9 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics