Followers

Friday, August 13, 2010

Buka Puasa with Nuffnang Session 2010 : Excited!

Saya ingatkan tak ada siapa yang saya kenali akan join event ini.
Rupanya Jard juga join.
So, adalah geng kan.
Jard ni memang blogger femes dan saya pernah jumpa dia sekali masa program Gatsby dulu.

Malam ini saya tak adalah rasa keseorangan berbuka.
Sebab dah ada geng.
ngeh2..
Kali ini memang saya takkan lepaskan peluang ini.
Bukan senang kan nak terpilih sebab hanya 15 orang sahajakan.
Lagi-lagi event ini bersempena dengan bulan puasa.
Walaupun tarawikh kena buat sendiri selepas itu.
Tak ada yang paling best melainkan dapat tarawikh berjemaah.
Takpelah, sekali ini sahaja kan.
(nampaknya nafsu telah mengalahkan kewarasan akal sebab syaitan semua dah kena ikat masa ini..huhu~)

Nak join event lain memang susah nak dapat sebab kena buat entry, slogan dsb dan saya tak pernahpun dapat walaupun pernah beberapa kali menyertainya.
Alaaa..contest blog nuffnang untuk menang tiket wayang tu.
Pula tu saya ini jenis yang dah tak dapat memberi komitmen berlebihan pada blog.
Kiranya dah tak seaktif dulu yang rasanya macam hampir setiap masa buka blog, godek blog sendiri, blogwalking berjam-jam tanpa henti.

"Janganlah hidup untuk berblogging, jangan juga berblogging untuk hidup.
Tapi berblogginglah dengan smart."

"Jangan jadi hamba blog tapi jadilah tuan kepada blog anda".

Wah wah..entah mana-mana kucedok ayat-ayat inipun kutak tahu.

Tapi rasanya macam cedok2 dan edit2 daripada ayat2 ni sahaja. ye dak?

"Biar makan untuk hidup, bukan hidup untuk makan.."

"Jangan jadi hamba kepada duit tapi jadilah tuan kepada duit.."

Oh, sudah ke laut nampaknya saya di petang ramadhan ke 2 ini.
Tak sabar nampaknya menunggu malam ini.
Nak makan puas2..

p/s: kamera dah charge so bolehlah bergambar sakan ini malam.
p/s : Sorry kalau ada yang rasa tak senang dengan entry ini, bukan nak menunjuk-nunjuk cuma excited sebab first time kan.huhu~

Update terkini!: sudah selesai event, dekat pukul 10 baru kami bersurai. Lepas itu sampai rumah dah dekat pukul 12 sebab kena pergi ambil kereta di Wangsa Maju sebelum drive ke Puchong. Ingat dekat ke? huhu~ Memang puas hati la walaupun banyak betul dugaan semalam. =)

Update pasal event ini? kalau tak petang nanti, malam la kot. sabar no..banyak gambar ni.hehe~

25 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics