Followers

Thursday, August 19, 2010

Pengumuman : Tukar Template lagi =)

Setelah kurasakan template dulu tak menarik da nada problem yang tak dapat aku kenalpasti sendiri (sebab malas..)


Maka dengan sukacitanya kutukar la template ini menggunakan Blogger Template Designer.


Malas sudah nak godek-godek HTML coding yang kurasakan makin memeningkan kepala.
Lagi pula sekarang ini bulan Puasa.
Jadi sudah kutukar menjadi warna ala-ala purple.
Haa..macam ginilah rupa dia sekarang..


Mungkinkah ada petunjuk daripadaku berkenaan warna template ini?
Ehem2..
Memang ada sebenarnya tapi tunggulah yea sebab masih ada masa yang banyak untuk menentukannya.
Tapi cantik apa warna ungu ini.
Sejuk, lembut sahaja mata memandang.
Walaupun pink pun saya suka tapi atas sebab-sebab tertentu ku ubah fikiran untuk join group vio yang suka warna ini juga.

Adakah ku akan tukar lagi template selepas ini?
Entahlah.
Kalau ikut hati sudah puas hati dengan yang ini.
Tapi mungkin akan kugodek-godek html sikit-sikit untuk tambah dan kurangkan sikit apa yang patut-patut.

Cuma masalah sekarang ialah header.
Owhh..header, kenapalah suka sangat buat suprise.
hhmmm...nanti-nantilah yea itu semua akan kuusahakan selepas raya.
Buat masa ini, inilah yang termampu.
=)

  • p/s : petang ini sudah bertambah baik. Tapi bengkak di anak tekak masih lagi ada. Harap-harap esok baiklah. huhu~
  • p/s: Semalam berbuka semata-mata makan kebab ayam sama dengan itu Air Soya sahaja. Bukan berdiet tapi disebabkan demam. Nasib baik lalu juga makan. Sahur seperti biasa memang tak lalu. Makan sedikit sahaja. Hari ini ingat nak makan berat-berat sikit. Selamat berbuka hari ke 9 ye kawan-kawan.

18 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics