Followers

Friday, February 5, 2010

Promoting my 300th follower's Blog- FID~

Salam semua blogger2 semalaysia..
Hari ni saya rasa terpanggil nak bayar 1 hutang yang belum langsai sejak 27 January lepas..
Saya berjanji nak review blog FID yang cambest sebab jadi follower saya yang ke 300 dalam entry ni...
Sekali lagi tahniah untuk FID..
Yeay..tepuk3 yea..

Ini adalah view blog beliau..
mfirdaus@blogGer nama blog beliau..

Klik kat picta di atas untuk terus ke blog beliau..

FID nih sejak jadi follower saya memang seorang yang sangat loyal..
Sebab hampir setiap entry saya dia komen.
Terima kasih yea FID sebab memeriahkan blog saya yang biasa2 sahaja nih..=)

FID nih sayapun baru kenal dalam dunia blogging..
Sebagai seorang student, post dia banyak jugalah yang menyentuh pasal dunia seorang student..
Lebihnya, dia banyak kupas isu semasa dalam bentuk yang simple dan mudah hadam..
Followers diapun ramai gak sekarang..
Dah 182 orang..
Blog dia simple dan tak berat aku rasa sebab tak banyak widget2..
So, keep it up okay bro..

Teruskan berblogging tanpa jemu..=)

17 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics