Followers

Sunday, February 21, 2010

Dah booking bilik di KK..Nasib baik sempat..fullbooked beb~

Kelmarin, ayah tiba-tiba duduk kat tepi saya masa saya sedang berblogging..
Biasalah.
bila dah lepas maghrib tu saya memang terpacak depan PC sahaja..

Ayah minta tengokkan hotel2 atau chalet2 yang ada kat Kota Kinabalu(KK).
Sebab flight kami kul 9.25 pm..
Dan dijangka sampai sana kul 12.00 am..
So, better kami booking siap2 bilik untuk bermalam.
Nak terus gerak ke Kota Marudu confirm tak larat.
2 jam perjalanan from KK.

Bila survey untuk tarikh 24 -25 Feb tu banyak hotel 3 bintang hampir fullbooked.
Requirement kami kena dekat dengan Airport, Pusat Bandar dan paling penting sekali dekat dengan Long Distance Bus Station.
Survey punya survey, at last kami book last 2 rooms that available at Winner Hotel.
Tengok dari luar macam chinese style hotel tapi tak kisahlah.
Janji ia murah (reasonable price) dan menepat i3 requirement yang saya mention tadi..
Menang dekat sangat dengan Bus Station.
Dan memang kami book 2 bilik terakhir yang available.
Nasib baik sempat..
haha~
Total cost lebih kurang RM250 la..for 2 rooms siap ada breakfast untuk 4 orang..
Takut juga kalau jarak antara bili ktu jauh..
haishh..~

Nanti saya review pasal kualiti service di hotel tu yea..
tunggu saya pergi sana dulu yea..=)

Ok, now nak print out slip booking sebagai bukti masa check in nanti..=)

24 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics