Followers

Friday, February 19, 2010

Aried, Romantik itu bukan MIMPI!!




Assalamualaikum..
Kali ini Aried ingin membuat 1 contest yang sangat menarik yang bertajuk

"Aried, Romantik itu bukan MIMPI"

Ha.... Sahabat semua pasti nak tahu bagaimana contest ini berlaku kan?
Jadi, mari duduk rapat-rapat dengar Aried bercerita..,

Cara-cara:
1. Buat 1 post bertajuk " Aried, Romantik itu bukan MIMPI!!". --> dah buat..

2. Tuliskan:

pengalaman anda bersama orang tersayang yang anda rasakan perkara paling romantik ANDA PERNAH LAKUKAN kepadanya.

atau

kongsikan pengalaman dari rakan-rakan atau family yang anda ketahui dan lihat

atau

perkara romantik yang kamu impikan dari seseorang
-->done

3. Copy banner contest ini dan pastekan dalam post anda serta di sidebar anda. --> done

4. Panjang @ kreativiti tidak terhad. --> orait bro..

5. Linkkan banner dalam post dan sidebar anda ke URL contest di blog Aried ini. --> siap!

6. Selepas siap, war-warkan URL POST ANDA kepada Aried dibahagian komen. --> sudah..

7. Contest bermula serta merta dan berakhir pada 28hb ini --> sempat..

p/s: Anda tidak diwajibkan pun untuk menjadi followers Aried kerana tiada paksaan ya, namun sekiranya mahu menjadi followers, Aried alu-alukan kerana tiada halangan. Anda juga pasti akan mendapat update dari blog Aried mengenai post dan contest Aried ini.
--> rasa macam dah lama follow..

Ok, biarlah saya teruskan kepada content contest ini..

Apa yea pengalaman paling romantik saya dengan si dia?
Kejap pikir..

26 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics