Followers

Friday, February 12, 2010

Chinese New Year holiday nanti nak ke mana?

Esok Jumaat sudah...
Lusa Sabtu..maknanya cuti..
Ahad pula dah CNY..
Isnin masih boleh lagi berblogging tak hingat 24 jampun boleh..
Tapi Selasa saya dah masuk kerja beb..
OT Maut..ahaks~

Kerja terlalu banyak sekarang mengejar keuntungan company untuk Financial Year 2009..
Aik, dah lebih sebulan masuk 2010 kenapa tak habis2 dengan 2009..
Untuk pengetahuan kawan2, most of company Jepun buka buku baru bukan 1st January macam yang biasa digunapakai di negara barat dan negara kita sendiri..
Mereka bermula dengan 1st April..(macam April Fool tuh..)
So, masih ada lagi masa untuk berusaha..
Tu yang busy sahaja sekarang ini..
Nak2 pula banyak pula cuti umum masa bulan Feb dan March..

Saya pula berusaha untuk mengumpul cuti..ahaks~
Rasa macam ramai pula member2 yang duk jauh akan kahwin sepanjang tahun ini..(rasa-rasanyalah..)
Banyak aktiviti yang dirancang juga tahun ini..
Paling tak sabar nak pergi Sabah hujung bulan ini dan trip Pulau Kapas dengan ex-schoolmates..

p/s: selamat bercuti kepada kawan2 yang bukan Cina dan selamat tahun baru untuk kawan2 yang berbangsa cina..Tahun ini Tahun Tiger. Banyakkan makan Biskut Tiger k..=)

13 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics