Followers

Tuesday, February 16, 2010

Pisang Goreng terbaik di Shah Alam..Jom terjah..

sumber : http://inforesep.com/

Tahu tak di mana nak dapatkan Pisang Goreng termasyur di Shah Alam..
Smapai orang PJ pun pergi cari kat situ beb..
Percaya atau tidak..itulah kenyataannya..

Gerainya sangat tak ekslusif..
Malah, hanya menggunakan bus stop MBSA sebagai tapak niaga..
Tapi, percayalah..
Pengunjung gerai ini tak henti2 dan sanggup berbaris panjang untuk mendapatkan pisang goreng ini..
Rahsia kesedapannya terletak pada ramuan tepung salutannya yang begitu rangup dan sedap..
Kerangupannya tahan sampai berjam-jam lamanya..
Itulah kelebihan pisang goreng mereka..
Pelanggan tak pernah surut daripada start buka sampailah habis semua bekalan pisang..

Nak mencuba nasib ke?
Kalau anda nak tahu senang sahaja..
Lokasinya di Seksyen 19 berhampiran stesyen komuter..
Berhampiran juga dengan sekolah rendah seksyen 19..
Rasanya kalau dah sampai situ boleh tanya kepada pendudk sekitar..
Sebab gerai tu dah famous amos..
Tapi kena tahan fizikal dan mental sebab kena beratur panjang kan..

Dan orang yang beli tu bukan beli seringgit dua je..
Paling2 pun lima ringgit..
Pernah sampai kena masuk 4 plastik besar sekali order..
Ni makan ke melantak yea..?
Haissshhh~

Saya ada ambil gambar bukti kena beratur panjang tu tapi since bluetooth device hilang, saya tak dapat nak upload gambar.
Kalau ada nanti saya upload sini yerp..
till then...
see ya~

33 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics