Followers

Monday, February 1, 2010

Oh...sangat busy bervacation.....malam nanti saya update blog...

Pagi nih saya na kblogwalking sebab selama 2 hari saya tidak menjengok blog sendiri..
apatahlagi menjengok blog orang lain..

Apakah yang berlaku selama 2 hari tu sampai aktiviti blogging saya tersekat..
Adakah kerana;

A) Masalah PC..
B) Masalah internet server down..
C) Masalah Capital 'M' aka malas..
D) Saje2..

Ok, semua jawapan di atas adalah SALAH..teeeett...

A) PC baru aje tukar. Saya ada story kat sini pasal beli PC baru. Takkan dah problem..

B) Saya pakai streamyx yang baru je upgrade jadi 1M from 512k..tidak mungkin..=)

C) ohh..tidak mungkin saya begini..i love blogging yea..

D) Ada sebabnya yea..bukan suka suki..

Jawapan sebenar ialah..

E) Saya outstation..(tapi bukan pasal kerja..makan angin di Cherating..walaweii~)

Selama 2 hari ni saya dah schedule 4 post supaya kawan2 tak busan bila terjah blog saya..
Terima kasih dauh keladi sebab masih sudi mengunjungi dan follow blog saya walaupun tuan tanah ke daun masa tu sedang sibuk bercanda di pasiran pantai..

Ok, nanti saya akan uploud story pasal vacation kami.
Oooo..kami ke?
Saya pergi dengan lagi 2 orang officemates..

Tujuan sebenar ke sana ialah menghadiri majlis kahwin officemate kami di Kuantan.
Tapi dah alang2 jalan jauh, kami sambung pula dengan trip to Cherating..
Jarak antara majlis kahwin dengan Cherating tu cuma ambil masa 30 minit sahaja drive..
Nanti saya story mory panjang lebar..
See ya tonite..

Jom blogwalking..~

18 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics