Followers

Thursday, February 18, 2010

First baby born from my coursemate..perghh~

Entry ni macam dah terlewat tapi saya tetap mahu bagi tahu..
Tahniah kepada sahabat kami Apisya yang telah selamat melahirkan baby pertama form SMB Production (course kami masa di UTM dulu..)

Jap, saya cuba untuk mengingati nama anak beliau itu tapi jap2 saya fikir yea..
arggghhh...kenapa susah sangat nak ingat nih..
Ok, nama dia Muhammad Hadif Amzar bin Mohamad Hafiz
Sebenarnya anak beliau ni lahir pada 22 January 2010..
Pada jam 6.32 pagi camtu..(exact time tak hingat juga..aduh, berkarat ingatan saya ni.)

Pepun, tahniah sekali lagi kepada sahabat kami ini Apisya (Mohamad Hafiz bin Zakaria) dengan Azma (juga UTM product..)
Tak dapat nak pergi melawat sebab jauh sangat.
Nun di Terengganu sana..
hoho~
Next time kalau ada gathering join keyh bro?


Inilah Azma dengan Apis Yaa..time konvo dulu~

8 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics