Followers

Tuesday, February 2, 2010

Cantik wooo...baru nak upload wedding's pictures my sis part 2..

Last week saya ada upload beberapa gambar sesi pernikahan kakak saya.
Kali ni saya nak share pula gambar2 garapan thephotolicious untuk hari persandingan my sis.

Saya cuma upload picta2 yang saya suka sangat.
K, the first one ni masa nak tunggu pengantin lelaki sampai..
Kali ini bunganya ada kaler merah pink.
Ni pula picta adik beradik dengan sepupu-sepupu yang sporting..
Kelihatan adik saya yang berdiri sebelah pengantin lelaki tangan dia tak tutup mata..
Intai pengantin..
haha~

Ini pula kawan2 kami berdua..
Ni pun ikut permintaan photographer..

Ini paling syiok..
My bro in law angkat my sis..
lama juga my sis hanging..
haha~

Ni saya suka sebab sangat cantik latar belkangnya.
Macam bukan kat Malaysia pula saya rasa..

Kalau nak tengok gamabr masa pernikahan dan juga link untuk ke thephotolicious.
Bolehlah ke SINI

24 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics