Followers

Tuesday, February 9, 2010

Kenapa dah lama tak layan panggung wayang..

Lamanya..
Last film tengok apa ek?
Rasanya macam Filem Twilight New Moon..
Ataupun filem 2012..
Which one yang kemudian ye?
Serius tak hingat beb..

Banyak juga Filem2 menarik selepas itu yang saya terlepas..
Antaranya..

1) Avatar..
2) Adnan Sempit..
3) Tooth Fairy..
4) Sherlock Holmes..
5) lupa..
6) tak hingat..
7) oh..banyaknye..=(

Paling kecewa tak dapat tengok Avatar lah..
Sebab first time tengok trailer pun dah jatuh cinta..

Ohh..ruginya tak tengok mereka..
picta credit to http://www.koffii.com/

Saya bukan tak mahu jengah cinema tu..?
Cuma kaang2 tak ada chances..
Bila ada dah ada duit, free time pula tak ada...
Bila dah ada free time, tak ada geng pula nak diajak menonton..
Bila dah ada geng, cerita menarik dah tak ada di cinema..
Ada sahaja alasan2 munasabah yang menghalang..

Bila tengok member2 review cerita2 tu, rasa macam nak terbang pergi tengok juga..
tapi apakan daya diri ini tidak berdaya..
haha~
Ayat tak boleh blah..=)

Terpaksalah tunggu..
2 tahun lagi keluarlah kat Star Movie kot..
huahua..

23 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics