Followers

Wednesday, February 10, 2010

Cikgu Sekolah Gay?

Saya hari2 telah menjadi rutin check berapa unique visitors, referrals dan paling best sekali keyword..
Tapi hari ini saya agak pelik dan hairan..
Ada gak keyword yang rasa2nya tak adapun saya mention dalam blog saya tapi muncul kat list keyword untuk hari ni..
Gay? Bila pula saya berdiskusi pasal Gay ni ye?
ermm...jap2 pikir..

Tak percaya tengoklah bukti ni..
Tak ada kerja lain agaknya sampai cikgu sekolahpun jadi mangsa..

Nasib baiklah tak teruk sangat..
Kalau keluar keyword yang lagi teruk, memang kena investigatelah entry mana yang jadi mangsa tu..
Nak tahu juga kan..=)
Update: rasa-rasanya entry pasal kes liwat la..haisshhh~

p/s :Sumber di print screen dari Nuffnang engine

10 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics