Followers

Sunday, February 14, 2010

kena tangkap basah? siapa tu?

Tangkap basah...
Artis mana yang kena nih..?
haha~

Tajuk saja bagi gempak padahal ceritanya taklah segempak mana..
Ni ha..
Saya nak share sikit keindahan Pantai Cherating time kami ke Kuantan tempoh hari..
Ni suasana pantai waktu lewat petang..
Cantik sangat..
Subhanallah..ciptaanNya memang indah..

Mataharipun dah nak dekat terbenam..
kalaulah ada DSLR sebiji, mesti laagi cun kan..(berangan..)

ini pula view arah lautan yang luas..


Ini pula bukti kukuh yang saya telah bertapak sulaiman kaki di Cherating..
Saya bersama officemate, Carolin...
Yang snap picta kami ni ialah seorang lagi sahabat..

Kami berdualah 'artis yang kena tangkap basah' yang dimaksudkan..
Memang betulpun, gambar kami ditangkap masa kami lencun dengan air laut..
haha~

Sepanjang trip kami ke Kuantan, aktiviti inilah paling happening..
Dan buat semangat berkobar-kobar untuk buat next trip pula..
Hmm..ke mana pula ye?
Air terjun...=)

24 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics