Followers

Saturday, February 27, 2010

Widget pengkomen tegar?

Saya belek2 blog orang masa aktiviti blogwalking..
Saya tengok ada beberapa blog letak widget Pengkomen tegar blog mereka..
Macam blog Melz, SiLampuNeon, Faarihin, dan ramai lagi..

Dulu saya pernah letak tapi lepas itu sya remove dengan reason yang saya sendiripun lupa..
bwahahahaha~
Semangat sahaja masa pasang widget ini dulu untuk check siapalah yang rajin komen post saya dulu...
Tiba2 semangat tu datang kembali tapi saya lost..
Tak ingat macam mana nak add widget tu balik..
Siapa2 boleh tolong..
Any site suggestion?
help me..=)

6 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics