Followers

Sunday, February 28, 2010

Broga Hills. Sesuai tak untuk buat Pre Wedding photoshoot? Part 2

Salam, saya dah dapat tengok gambar2 yang di snap oleh sorang lagi photographer iaitu Azlan..aka Lan..
Cantik gak gambar2 yang dia snap..
Lagi2 ada pulak saya di situ..
ahak2~

Ni saya bersama photographer pertama aka my F and photographer ketiga KakLong aka Farah Hana..
Suka sebab gambar diambil di celah2 lalang..

Di camera si Lan ni pun sempat jadi model tak rasmi..haha~
Ni view Broga Hills daripada bawah..
Sekali tengok memang boleh bikin gayat duduk di atas nun..~
Suasana bila hampir nak sunset..
Sunset picta diorang ada ambil tapi mungkin tak jadi sebab awan tebal pula..
Yang buat kami motivated ialah ada budak2 kecik pun join pendakian bukit ini..
Lingkungan umur 5-6 tahun dah di bawa join mendaki..
Besar2 sok ada harapan naik Everest nih..=)
Malangnya, tiada picta mereka diambil sebab masa kami sampai di puncak tu, mereka sekeluarga dah nak turun..

Saya tak tahulah bila picta from 3rd camerawoman akan di share.
Yang itu paling di tunggu2 sebab banya kgak gambar di ambil..
ahaaa~

10 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics