Followers

Sunday, February 14, 2010

Korang layan National Geographic tak?

picta ehsan google

National Geographic (NG) sekarang ini ditayangkan di TV1 setiap hari kul 7 malam..
Hampir setiap hari saya, ayah dan emak akan jadi penonton wajib..
Setiap kali nak dekat pukul 7, semua dah landing depan TV menanti kemunculan haiwan2 bergaduh, harimau makan rusa, dubuk ganduh dengan singa, singa laut mkan penguin, ikan jerung makan orang, dan lain2 lagi..
Mula2 tengok tak rasa apa2..
Lama2 rasa macam ketagih pula..

Dan ingatkan kami sekeluarga sahaja yang addicted..
Rupanya kawan office sayapun macam kami..
Kakak sayapun mengadu suaminyapun suka tengok rancangan tu.
Walaupun ada channel NG ni di astro, tapi kami jarang menonton di situ.
Tak tahu kenapa..
huhu~

Kamu2 di luar sana ada tak yang macam kami?
Addicted dengan NG di TV1 tu...
Kalau belum tengok atau baru tahu, silalah tunggu depan TV kul 7 malam..
Mesti kamu2 pun akan addicted macam kami...
wakaka~

18 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics