Followers

Thursday, February 4, 2010

Kaitan Lagu Drama King dengan Lan ex-MUH?

Semalam time check keyword kat nuffnang, saya tengok ada yang search pasal reaksi Lan dengan lagu Drama King nyanyian MUH feat Black Mentor.
Saya tahu mereka tak akan dapat jawapan daripada entry saya yang INI

Tapi, apa kaitannya ek?
Memang lagu tu perli Lan atau secara kebetulan.

Saya ada search juga tapi tak ada pula komen balas dari Lan mahupun MUH sendiri pasal isu ini.
Apa pula kata anda ek?
Sila komen di entry ni..

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics