Followers

Friday, September 24, 2010

Akhirnya lekat juga Buffered Earnings di blog ini! Petuanya?

Hasil bantuan saranan Azmi dalam entry INI supaya menghantar tiket ke helpdesk nuffnang, Saya mendapat feedback positif daripada nuffnang dan saya kongsi kepada anda punca tak dapat Buffered Earnings di blog hasil daripada feedback balas nuffnang dalam entry INI pula.

Seminggu selepas menerima feedback daripada nuffnang, akhirnya Buffered Earning melekat juga di blog saya. Bukan satu malah tiga. Dan minggu ini pula ada tambahan 2 lagi Buffered Earning yang melekat di blog ini. Alhamdulillah kerana usaha ini mendatangkan hasil.
Semalam pula tambah lagi satu. Terkejut jugalah sebab sekali sampai 6 BE.

Setelah berbulan-bulan tidak mendapat Buffered Earning, akhirnya dapat juga. Kepada yang mengalami nasib seperti saya, bolehlah menghantar tiket kepada nuffnang. Sebab nuffnang members sekarang dah lebih 100 000. terlalu banyak dan kemungkinan untuk terlepas pandang itu mesti ada. Human being maaa..bukan robot yang buat kerja di nuffnang itu kan.

Tak salah untuk mencuba. Yang penting konsistenkan trafik (tak semestinya perlu tinggi mencanak-canak). Kalau trafik kejap tinggi kejap rendah pun tak bagus juga kan.
Thank you nuffnang. Ini buat semangat saya untuk update blog meningkat. Bukankah itu sesuatu yang positif?

Oh ya, nampak tak kat header ada tab-tab tertentu yang baru. Ada tab Nuffnang Tips.
Haaa..dalam tu ada link-link yang berkaitan dengan nuffnang termasuklah apa yang best pasal nuffnang, pasal Buffered Earning, ProjectAlpha dan lain-lain. Tips pun ada. Jangan lupa klik Nuffnang Tips ye.

I Love Nuffnang!

28 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics