Followers

Thursday, September 30, 2010

Kenapa jarang online Twitter?

Ku amat jeles dengan rakan-rakan yang aktid bertwitter sebab ku seringkali kalah bila nak log in Twitter. Setiap kali nak log in sahaja mesti dia kata tak boleh sebab Twitter dah overload! (tak hingat apa ayat yang keluar bila ku cuba log in tapi lebih kurang macam gitulah maknanya kan).

Memang twitter dilayari terlalu ramai orang dan memang tak mustahil 'satu-satu masa' dia akan overload. Tapi kenapa banyak kali kucuba online itu pada masa 'satu-satu masa' itu ye? Adakah kebetulan ataupun suratan? (dah macam tajuk lagu pula)

Once dapat log in, memang tweet tweet la kejenya.

Tapi once dapat log in memang ku akan guna twitter itu dan update apa yang patutlah kan. Tapi berapa kali sahaja ku berjaya log in.Twitter kena do something la supaya benda-benda macam ini tak berlaku lagi. Bila ini terjadi semangat nak ber tweet tweet jadi merudum seyh.

Sudahnya berFB sahajalah sebab twitter tak boleh nak masuk kan. Dan perkara di atas in menjadi penyebab atau punca utama ku jarang online Twitter.

9 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics