Followers

Thursday, September 30, 2010

Blog kuterjah bila ada update! Blog Naz

Blog yang bagiku ada kelainan tapi kedua-duanya kadang-kadang ada persamaan ialah blog Naz

Blog Naz ini dia bukan hari-hari update. Biasanya seminggu sekali.Tapi sekali dia update entrynya memang selalu cecah lantai lah kan. Kadang-kadang bila tengok panjang sangat dan mood masa itu swing. Ku skip dululah dan pergi balik untuk baca bila mood sudah mari.

Dia selalu cerita berkenaan isu semasa tapi dalam bahasa yang lain dan dari sudut yang berbeza berbanding orang lain. Kadang-kadang orang lain dahpun ketengahkan isu ini contohnya isu buang bayi. Tapi bila baca entry dia ku suka dowh dan entry dia buat kuberfikir dan menafsir isu itu dari sudut berbeza.
Kat header tu muka dia ke? Kok gitu nampak macam kacak. haha! Nampak sahajalah. Sebab mulut dia tutup dengan jaket tu. Followers pun dah cecah 801 dan termasuklah aku di situ.

Tapi tadi kubaca entry terakhir dia. katanya nak berhenti menulis.
Woit, kenapa hang nak stop menulis di blog? Jangan la stop woit. Ku suka baca blog kamu.
Ku yakin Lisa Surihani pun mesti tak rela hang berhenti blogging.
Takpe, update sebulan sekalipun takpe beb. haihhh...~

Update terkini : gua dan lu orang sudah kena prank. Tak percaya tengok SINI

18 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics