Followers

Sunday, September 26, 2010

Jumpa Kawan-Kawan Yang Kita Suka!

Hari ni ku akan jadi busy gila.
Hari ni ada projek dengan 'kawan-kawan yang kita suka' aka coursemate masa di UTM dulu. Zaman belajar ialah kenangan terindah yagn tak mungkin mudah untuk kulupakan.
Korang pula macam mana?

Dan masa itulah kujumpa bakal soulmate ku sekarang ini.

Zaman itu juga banyak mengajarku jadi seorang yang berdikari.
--> dudk berjauhan dengan family.

Zaman itu jugalah kumula belajar memasak.
--> sebab masa tu mak eden dah mula jatuh sakit.

Zaman itu jugalah kumula belajar bersungguh-sungguh.
-->sebab sedar course eden ambil tu susah.

Zaman itu jugalah kukenal erti persahabatan.
--> kupunya geng. Kami berlima. =)

Memang course mates saya semuanya best-best belaka selain daripada geng 5 orang saya itu.
Sebab itu tercetusnya group 'kawan-kawan yang kita suka'.

Beberapa hari lepas berborak dengan seorang daripada coursemate.
Dia cakap dalam banyak-banyak course dalam fakulti kita, rasanya course kita sahaja yang ahli-ahlinya sangat unite. Memang all 34 of us rapat masa zaman belajar dahulu dan sampai sekarang still contact. Kami ada Geng KL-Selangor, Geng JB dan Geng Pantai Timur.
Geng inipun sebab bila ada buat event memang nak kumpul semua sekali susah.

So, untuk mudahkan cara geng KL akan plan dan buat event di KL.geng JB akan buat event di JB la kan.Event tahunan yang wajib ada ialah Jalan2 raya la.Dulu memang branch JB sahaja aktif buat event.Tapi mulai tahun ini kami yang di KL yang jeles sama geng2 JB yang upload event iftar dalam FB terus plan nak buat jalan-jalan raya branch KL pula.

Update : Event tadi memang superb. Kami yang bersembilan tapi rasa macam ada berpuluh orang gamatnya. Kami bila jumpa memang akan jadi gila-gila. Gelak tak hengat. Dengan ramai yang jenis sengal dan suka buat lawak lagilah buat kami gelak macam nak pecah perut. Raya ke 3 buah rumah daripada pukul 11 pagi sampai pukul 6 petang. Lain kali kita buat lagi eh kawan-kawan.

11 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics