Followers

Thursday, September 23, 2010

Rasa ngeri tengok blog ini : SeramSunyi

Salam pagi petang semuanya.

Pagi ini macam biasa saya akan check entry comment, reply dan buat kunjungan balas. Then, saya check pula shoutbox kot-kot ada geng-geng yang meninggalkan jejak kasihan di situ. Blogwalking punya blogwalking sampailah ke satu blog ini. Namanya Seram Sunyi.

Kufikirkan ia adalah sekadar blog kisah-kisah seram biasa tapi rupanya ia lebih daripada seram.
Description di blognya berbunyi begini;

Disebabkan oleh beberapa pandangan dan nasihat yang diberikan oleh sahabat-sahabat, para pengunjung serta rakan-rakan blogger sekalian, Seram Sunyi akan mengubah sedikit mengenai content yang akan kami paparkan mulai dari hari ni..Tahap keseraman akan dikurangkan tapi masih ada, cuma elemen-elemen pelik, ganjil, aneh dan menakutkan akan diserapkan..diharapkan melalui perubahan ini, anda akan tidak terlalu kecut perut lagi untuk singgah sini..

" berubah demi anjakan peradigma "

Perghh...maknanya sebelum ini entry-entry nya lebih meyeramkan malah menakutkan sebab ada gambar-gambar kekejalaman, keganasan, keseraman yang saya sendiri ngeri nak tengok. Bila tengok gambar sahaja, terus scroll ke bawah laju-laju.

Korang rasa korang dah cukup kental untuk tengok dan baca blog tersebut. Errr..saya belum cukup kental lagi gamaknya.
Siapa sangka yang game bowling yang senang itu boleh menyebabkan accident yang ngeri (di mata saya). Err..tengok SINI lah kalau tak percaya.
Tu baru satu sahaja contoh. belum tengok yang lain. ngeeee~

P/S : Ibu-ibu mengandung, kanak-kanak dibawah umur dan juga orang-orang yang lemah semangat ditegah masuk blog ini. Peringatan daripada Kementerian Kesihatan wilayah blog !!Simple me!!.

Oh ya, ini link nya; http://seramsunyi.blogspot.com/

Latest update : Alhamdulillah , entry review saya ini mendapat feedback daripada rakan-rakan dan suprisingly dapat juga maklum balas daripada pemilik blog tersebut. Siap buat ucapan terima kasih lagi dalam entry telur lipas (entry terbaru mereka).. Buat tuan tanah blog, Monyet,
terima kasih banyak-banyak ye atas ucapan dan 'hadiah' itu.

p/s : Oh ya, sebelum ini saya tak perasan yang exchange banner code saya tu bila di copy jadi besar gajah. So, saya dah edit balik code dan saiznyapun dah jadi comel sahaja. Buat yang nak exchange banner, bolehlah copy past code kat side bar kanan blog saya ini. Kat situ juga ada link terus ke page banner2 kawan-kawan. takpun klik je di tab Banner Kawan2 yang ada kat header blog ini.Jom-jom saling tukar banner ye. tinggal komen kat page tu ye kalau nak exchange.

24 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics