Followers

Monday, July 6, 2009

Picture-Picture Jalan-Jalan..Mentakab- Hutan Lipur Lintang

Seperti yang dijanjikan saya nak kongsi la picture-picture yang saya snap sepanjang trip ke mentakab...
Ada lagi satu pics gambar hadiah...tapi yang tu x transfer lagik..
sabar no...
sikit2 dulu..
hehe~

k la..
mulakan la dengan picture kat ruamh pengantin di Jalan Gantok..

pic kat atas nih lepas kami bertiga dengan pengantin..oren kuning tuh..

saya bersama pengantin..sama2 comel kan(mode perasan la pulak..ngeh2..)

Actually, kami bertiga sama2 pergi first interview, second interview..kami sama2 masuk kerja..tapi umur x sama tau..
3 jer la pic yang dapat saya share di rumah pengantin..
Gambar kat air terjun lagiii banyak rupenyer..
hehe~
layan ok..

Sempat lagi M*z snap signboard..penting sebagai bukti..hehe~

Memula amik gambar pemandangan..actually tak ramai sangatpun kat sini..x macam waterfall lain yang pantang hujung minggu, penuh kawasan..

Sempat snap pic kehijauan pokok2..So nice..

Yang nih batu..
ada lekuk seperti tapak kaki kesan hakisan air sungai..
sangat unik..

Saya dengan M*z sempat peace lagik..
Ayu kami berdua sebab pakai baju kurung masuk sungai..
hehe~

Saya sedang menikmati keindahan aliran deras sungai..sebenarnya dok pikir nak pegi sana atau tak sebab air deras la pulak..(at last stay kat situ jer..)

Nah, berjaya jugak mantapkan skill ambil gambar sendiri..best2..

Last sekali pic saya kat jambatan gantung..
Kantoi lak saya pakai seluar track ganti kain..
ngengenge..
Kalau kawan2 nak tahu sampai balik rumah saya dressing macam tuh..
Sebenarnya malas nak salin balik kain sebab kain tu dah kotor kesan tanah..
(masa kat umah pengantin hujan..so lecak sikit la..)
hehe~
Mana tau boleh jadi trend setter pakaian tuk pompuan yang nak pergi mandi kat air terjun..
hehe~

14 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics