Followers

Friday, July 17, 2009

Hari yang penat...Lepak offce lepas kerja~

Pagi tadi bangun pagi ..
siap2 pergi kerja..
sampai je OFFICE terus bukak PC, Layan blogwalking..
Masa tu jam baru jer kul 7.30..
Awal kan saya..
Lepas tu mesti pergi sarapan..
Nasi impit sama sambal kerang (pedas gila..)

Then, kerja..
ke hulu ke hilir..
print itu ini..
godek2 PC..
Jalan2 pi department lain..
kacau2 orang lain ajak borak sebab ngantuk...
tup2..
dah abes office hour..

Lepas tu dah standby kat office lagik..
pi pulak layan tgk orang POCO-POCO..
Nak join malas..
agaga~

pehtu kete saya jadi mangsa tuk bawak geng pi minum kat benteng..
Kitorang layan otak-otak jer..
Abes je makan kami berempat dah nak blah la..
Si 'A' bersuara..
'ok, kamu bertiga kira berapa otak-otak yang kamu makan...lebih tu saya punya..'
Si 'B' makan 4..
Si 'C' mAkan 2..
Saya makan 3..
Jumlah yang dah kena ngap 17..
Cube kire bape Si 'A' makan?
haha~
Terkejut Si 'A' tau..
(kami apetahlagi..)
X terjangka~
Tapi otak2 nya memang kellasss...
sedap!..
x payah la nak turun johor..
kat PJ pun dah ada..

Apekah tujuan kami stay di area office..?
Kenapa tak balik umah jer terus..?
Hehe~
Sebenarnya kami nak tunggu sampai lepas maghrib kat office.
Nak pergi majlis perkahwinan sahabat kami yang dibuat malam..

Saya nak sambung tapi dah ngantuk..
penat benar drive balik tadi..
Sampai umah dekat kul 11..
Isk2...
sok saya sambung lagi yer..
siap picture2 gah dalam dewan lagik~

7 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics