Followers

Friday, July 24, 2009

Alarm ku demam...adeh~

pagi nih terpaksa la ke office tanpa drive..
Mengharap belas ehsan daripada ayah untuk menghantar saya ke office..
huhu~

sebabnya?
sebab itu dah tertera kat 'title post' ini..
Entah kenapa saya hanya tersedar bila alarm kakak berbunyi..
Masa tu memang saya sedar la saya dah lewat~
Jam dia berbunyi 1 jam selepas jam saya berbunyi..
Jam saya kul 6.00.
Jam dia akan 7.00..
Huarrrgghhhh..
office saya jauh..dan biasanya saya keluar seawal 6.45 pagi untuk elak jem..
Paling lewat saya kena keluar kul 7.00..
Kalau tidak kemungkinan lewat ke office memang tinggi..
Sebuah company jepun memang pantang la kalau lewat datang kerja..
Samalah dengan company saya.

Tadi, mandi..solat..bersiap..
makan masa dekat 30 minit gak..
Kalau dah 7.30 baru nak drive ke office alamat say good bye la kan..
k, nak masuk office hour dah nih..
tata~

12 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics