Followers

Wednesday, July 8, 2009

Layan Nur Kasih & Urgent Job Vacancy Clerk !

Post nih saya tulis dulu without tajuk..
dah habis nanti baru pikir nak letak tajuk apa..
kat bawah nih video sebahagian dari episod 6 drama terhangat Malaysia..



hmm..
Akhirnya dapat gak layan episod 6 Nur Kasih semalam..
Layan punya layan sampai x sempat nak update blog..
hehe~
sedih lagi saya..
kesian Nur Amina kena tinggal dek suami kejam..
Terpaksa pulak menyembunyikan perpisahan dari keluarga tercinta..
Pergi la die membawa diri ke UIA..(mmg dia dapat tawaran study pun kat sana..)
Tak tahu la apa jadi next episod..
Tapi daripada preview iklan, Nur Amina gi ngadu kat kawan die di UIA.
n then Adam pulak gi memujuk balik teman wanita die di Aussy..
sedih...geram..semua ada..
(layan kat youtube sorang2 jer..)
terima kasih kepada sedara/sedari norisoprenaline sebab rajin upload cite nih..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


k, next..
kat office nih kadang2 busy x hengat..
kadang2 x de kerja langsung sampai nak berlakon busypun dah x mampu..
mata duk tahan ngantuk..
pastu rajin la buat blogwalking and create post..
itupun kalau server OK..
Kalau KO..duk kacau member lain dengan email2..
hehe~

makin busy sebab clerk benti..
Kena wat sendiri keje clerk la kan..
boss cepat la carik clerk baru..
anyone yang ada engineering basic + diploma + freshgrad..
Ley apply keje clerk kat company saya..company saya kat PJ.
Kalau nak cuba naseb tinggalkan la komen di post ini yer..
cepat2..sementara stok maseh ada..
lupa lak..gaji for freshgrad dalam 1.1k..
tadi boss ada tanya kalau ada member2 yang tgh cari keje..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

k, next..
saya benti kat sini je la...
kalau ada idea saya buat post baru..
heu heu..

2 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics