Followers

Wednesday, July 15, 2009

Handphone kakak mati lemas~

kakak saya sangat sedih a few days ago..
Sebab handset dia telah masuk air..
mati kelemasan..

bukan masuk longkang..
apetah lubang jamban..
tapi..
masuk washing machine..
Yang bestnya dah siap cuci..rinse..spin..
mau tak nangis..
Ini la die rupa handset dia yang tersayang..





Macam nih la keadaan hansdet selepas lemas dan diberikan CPR..




Lepas dah baraikan..rawatan haba pulak dikenakan..
pakai hairdryer jer..
hehe~



lepas itu, dia hantar pergi service kat kedai..
semalam dah elok..
Tapi die nak jual...
Handset masuk air nih kureng dah kualitinya~
Itu saya akui la~

Hari ni die balik dengan senyum..sengih samapi ke telinga..
Beli handset baru yang lagi canggih maaa~
Sony Erricson W705..
Tak tau rupe bentuk macam mana..
sile search di google yer untuk keterangan lanjut~
hehe~

ok la~
saya udah mau beradu~
esok kerja lagik..
tata all.

10 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics