Followers

Thursday, July 16, 2009

internet slow tapi nak cite gak..

Adeh la~
internet slow?
bukan2..
internet lembab sebab komputer saya dah sarat ngan viruspadu..
tapi malas nak format ..

hari nih saya dapat call dari cik abang..
DIa kata x lama lagi saya akan dapat kete yang saya idamkan..
err..x de la idamkan sangat..
jadi idam2 nihpun sebab terlalu lama tunggu sejak dari apply nak beli ..
huhu..

takpe...sabar tu kan separuh dari iman~
pasnih kalau kete da kuar saya akan tunjuk rupe die~
kete biasa jer..
dah banyak atas jalan kat mesia nih..
hehe~

**********************************************************************
semalam saya terkejut tengok pemandangan yang dicemari debu dan jerebu~
padahal pagi tu baru je hujan..
Saya ada amik satu picture..
pemandangan dari ofis..



Ni la harga yag perlu kite bayar bile terlampau mengejar kemodenan..
huhu~
Fikirkan la wahai insan..

10 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics