Followers

Wednesday, October 20, 2010

Besday Mak | Tarikh Kahwin : Semuanya puluh-puluh belaka!

Birthday mak saya memang mudah untuk saya ingat. Semuanya puluh-puluh.

Mak saya lahir 20hb..
Mak saya lahir bulan 10..
Mak saya lahir pada 1960 masehi..
Mak saya menyambut ulang tahun kelahiran pada 20102010 yang ke 50..
Cantik..=)

kakak sulong, ayah dan mak. Saje letak gambar sisi mak.
Mak saya kecik sahaja. Bila semua anak-anak dah dewasa, dia jadi yang paling kecil dalam family. Semua anak-anak lebih tinggi daripada dia. Tapi walaupun kecik tapi hati mak besar! kan mak kan? (oh, mak saya tak reti main internet). Tapi bila saya tunjukkan video anak kucing cute yang orang share di FB, dia siap minta ulang sampai 3,4 kali. Cute katanya. Silap haribulan esok esok dia minta saya create kan akaun FB untuk dia hanya kerana nak tengokvideo kucing-kucing comel itu. huhu~

-------------------------------------------------------------------------------
Ingat tak ada ke orang yang nikah esok?
Ada tau! kawan saya salah "se"orang( eh, salah "dua"orang sebab dua-dua pun kawan saya) yang bernikah pada tarikh cantik itu walaupun esok hari RABU. Nikah sahajalah sebab majlis sanding menyanding dia buat ahad ini.
Buat Din dan Hawa setiap kali kuingat ulangtahun kelahiran mak ku akan kuingat jugalah ulang tahun perkahwinan korang ok. Sebab sama tarikh kan. Apa yang menariknya diorang ini memang dah bercinta 10 tahun sebelum diijabkabul. So, selamat Pengantin Baru in advance daripadaku ok !!..



saja nak tepek kad jemputan dorang di sini.

p/s : banyak betul puluh-puluhnya. =)

20 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics