Followers

Thursday, October 21, 2010

My Raya Moments

Banyak betul pertandingan anjuran blogger-blogger glamour sekarang ini. Tapi dek kerana kesuntukan waktu saya dah terlepas banyak contest termasuklah contest teka siapa anjuran Hamzah Ian. Sorry bro sebab tak sempat join. Last time tengok tarikh tutup 22hb Oct. Pastu hari tu tengok dah tukar jadi 14hb ke 15hb October pula.

So, di masa yang agak-agak senggang (Err..senggang lah sangat. ), sayapun decide nak join contest bro Eyriqazz dan dah jadi super saiya blogger.

Hoyehh2..Tapi gambar apa yang ku nak pertaruhkan agaknya ya? Jeng jeng jeng...


Punyalah pelahap kami semua dengan rakus nak pergi terkam juadah open house raya depan nun.


My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , Viruspadu, LittleKidsPhotography, Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150) and Denaihati (RM200)

Tak cukup meriah ke ni bro? Isk2, bila jumpa geng2 macam ginilah jadinya. Haru biru.
Ada lagi ke yang tak join? Takpe masih sempat lagi sebab tarikh tutupnya hujung bulan ini. So, serbu SINI ok untuk keterangan lanjut.

Dah la senang kacang sahaja syarat-syarat contest. Lepas itu bukan 1 tapi 3 contest sekali hadap. Kira ala-ala 3 in 1. Ingat air sahaja ke ada 3 in 1. haha. Tapi nampaknya, contest 1 dan 3 sahajalah saya layan!

p/s : next, kakinakl punya contest pula. Sempat lagi ni.haha!

Update : mendapat berita yang ayah bro Eyriqazz sudah meninggal. Al Fatihah buat Allahyarham dan takziah kepada bro sekeluarga. Untuk maklumat lanjut sila ke entry KakInaKL

15 comments:

Blog Pasal Shaklee lah~

Related Posts with Thumbnails

Dah menjadi sejarah~

Web Analytics